Yacht Charter Broker Savooyen AB

Vi utför konsultuppdrag inom försäljning, marknadsföring och personalsociala konsultationer inom främst personalservicebranschen, fastighetsbranschen, rese- och fritidsbranschen och båtbranschen.

Några av våra Kunder

Investeringsrådgivning

YCBS erbjuder investeringsalternativ i fritidsbåtsbranschen. Genom våra partneravtal och starka nätverk har vi möjligheten att konvertera business intelligence till verkliga investeringsmöjligheter för både företag och privatpersoner som är intresserade av kombinera en livstilsinvestering med en säkra avkastningsmöjligheter.

Vår portfolio innehåller bl.a. investeringar i Yacht Charter Management; Yacht Charter Ownership Programs; uppköp av båtar i charter -och charterbolag; investeringar i båtvarv, och investering i utvecklingen av elektriska -och hybrid drivlinor och båtar. 

ta kontakt för att ta del en presentation

b2b partnership

YCBS nätverk av olika partners i båt; rese- och fastighetsbranschen, möjliggör att vi kan erbjuda skräddarsydda investeringsalternativ till våra kunder som också sin tur stärker våra kollegor och sammarbetspartners. 

Vår roll är inte minst att förvalta våra kunders investeringar men också att aktivt se till att våra sammarbetspartners tar del av våra kollegors framgångar och de i sin tur stärks av utav att vara en del av grupp med gemensamma intressen.

vill du bli vår nästa b2b partner?

Specialistkunskap inom båtbranschen

YCBS är ett svenskägt bolag med internationell närvaro. Genom vårt partneravtal och vårt långa erfarenhet inom fritidsbåtsbranschen kan vi erbjuda unik insikt i olika kända investeringskoncept som vi skräddarsyr åt våra kunder och erbjuder genom vårt utvalda nätverk av sammarbetspartners. 

Har du funderat på att kombinera en ekonomisk investering med nöje? Skulle du vilja ta del av segling året runt och drömsemester, samtidigt som du säkrar din långsiktiga ekonomisk avkastning med en säker investering? 

Ta kontakt för ett förslag!

ett axplock av de tjänster vi utför

Båtägande i Charter

Vi skräddarsyr båtägandeformer för våra kunder med en dröm om att äga en båt utomlands. Dessa kan utformas som rena investeringar för både bolag och privatpersoner eller så kan båtköpet finansieras genom charteruthyrningen. Dessa heter antingen Yacht Charter Ownership Programs eller Yacht Charter Management.

Rådgivning & Vägledning

Som vår uppdragsgivare säkerställer vi att du får en opartisk och professionell vägledning för att säkra en trygg båtaffär. Vi jämför sakligt de olika alternativ på marknaden och då får tillgång till information och möjligheter som du normalt inte får från en återförsäljare eller ett charterbolag. Vår lösningar bygger på dina önskemål och är värdeskapande för dig.

Kombinera Nytta med Nöje

Vi erbjuder investeringsformer i båtar, fastigheter och även verksamheter inom vårt nätverk med inriktning mot yacht charter marknaden. Din investering och båtköp kan möjliggöra ett problemfritt båtägande utomlands eller hjälpa dig med din dröm om att segla jorden runt eller varför inte ett självklart alternativ till en semesterinvestering där du också garanteras avkastning!?

Stärkande sammarbeten

Vi sammarbetar med bolag inom rese-, fritidsbåts-, fastighets-, och relocationbranschen för att utveckla starka sammarbeten dår vi tillsammans kan erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar för investeringar där de får kombinerat nytta med nöje. Våra sammarbetspartners får hjälp med marknadsfrågor, profiliering, utveckling av deras tjänster och produkter och det mest viktiga - en kontakt med potientie

Övertagande av befintliga båtar i charter

Vi hjälper dig som har båt idag i en annan charterflotta med omhändertagandet och flytten till en av partners baser. Vi möjliggör skräddarsydda ägandeformer där du matchas med rätt operatör, har ett tryggt ägande där du vet att din båt blir väl underhållen, samt att dina önskemål är en prioritering. Varje båt och båtägare är unik och så är också våra olika partners verksamheter och vad som gör dem unikt bra.

Säkert och Tryggt Båtägande

Vi anser att ett säkert och tryggt båtägande börjar med insikten om att du sätts i fokus: Varje ny båtköpare som vi hjälper till sin drömbåt är vår uppdragsgivare och vårt uppdrag är att informera dig sakligt och möjliggöra din dröm på din villkor. Vår delar ditt intresse och förvaltar din investering genom att dela risken och se till att vi är ansvariga för din båt - du har full insikt och flexibilitet i ditt båtägande i charter.

vi lyssnar gärna på dina önskemål

Hittar du inte vad du är ute efter? Ta gärna kontakt så hjälper vi dig personligen med dina frågor

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder